Våra psykologer

Mirja Johansson

Psykolog Mirja JohanssonLeg. Psykolog med psykodynamisk inriktning med examen från Psykologiska instutionen vid Göteborgs universitet.

Specialinriktning: Psykoterapi och stödsamtal vid stress och utbrändhet, ångesttillstånd och depression, utveckling och förändring, relationsproblematik, låg självkänsla samt ätstörningar.

Målgrupp: Privatpersoner och företag

Mirja Johansson är legitimerad psykolog med psykodynamisk inriktning med examen från Psykologiska Institutionen vid Göteborgs universitet. Hon har även kompetens inom friskvård och hälsa som hon arbetat med i många år.
Mirja är en mycket uppskattad psykolog som nått goda resultat med sina terapier inom så väl psykiatrin som den privata sektorn. Hon erbjuder stödsamtal, korttidsterapi, psykoterapi samt konsultation.
Lite privata tankar från Mirja till dig om livet

Ibland inträffar det påfrestande händelser i livet som gör det svårt att se ljuset. Då är det en trygghet att veta att det alltid finns en väg till glädje och ljus igen. Ibland kan det räcka med ett fåtal samtal för att se livet ur ett nytt perspektiv och få tillbaka livslusten, men ibland är livet mer komplicerat än så och då kan det behövas längre tid med regelbunden terapi för att komma i harmoni och balans igen.
Livet är föränderligt och det är en av tjusningarna med det, men ibland kan det kännas ensamt och svårt att förändras. Då kan det behövas hjälp för att våga och för att veta vilken väg man ska välja.

Några ord från Mirja: Varje dag som är tung och mörk är en förlorad dag. Ta vara på din tid och ditt liv och ta första steget mot en ljusare framtid i dag.

 

Boka samtal
Stäng

Boka samtal

För att boka ett samtal, fyll i nedanstående formulär.

  * = obligatoriskt

  Villkor för Samtal på PsykologOnline

  För att använda PsykologOnline måste du ha fyllt 18 år.

  Rådgivning online

  Ibland är man bara i behov av ett eller ett par stödsamtal av psykologisk rådgivning online där Du kan berätta om dina funderingar eller ställer en fråga till Psykologen. Du ansvarar själv för hur Du använder vägledning och råd du får på PsykologOnline.

  Samtalstid och form för Terapi online

  Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i 45 min. Du är själv ansvarig för att ringa upp Psykologen i tid för att kunna nyttja hela sessionen. Samtliga terapier online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar.

  Onlineterapi är inte lämpligt vid allvarliga psykiska problem såsom: självmordstankar, självskadebeteende, psykos, missbruk och övergrepp. PsykologOnline erbjuder inte hjälp vid utredningar, intyg och diagnostik.
  Du åtar dig att informera terapeuten under bedömningssamtalen om du haft psykiska problem tidigare i ditt liv eller i dagsläget tar psykofarmaka.

  Du har alltid rätt att avsluta behandlingen när som helst.

  Bokningar och avbokningar

  Bokning och avbokning av en session oavsett om det är samtalsterapi, stödterapi, konsultation eller coachning online sker via mejl: admin@psykologonline.nu. I regel får Du svar på mejl inom 24 timmar.

  För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid ske minst 24 timmar innan bokad tid. Vid återbud senare än 24 timmar innan bokad tid återbetalas inte avgiften. PsykologOnline återbetalar aldrig avgifter för tidigare sessioner. Vid återbud minst 24 timmar innan avtalad tid av rabatterade behandlingar återfås resterande del minus kostnad för utnyttjad del till normalpris.

  Betalade sessioner kan användas inom 2 år från betalningsdatum, efter detta datum förfaller de och återbetalas inte.

  Om PsykologOnline är ansvarig för att sessionen inte kommit till stånd erbjuds i första hand ny tid och i annat fall betalas avgiften tillbaka. PsykologOnline tar inte ansvar för och kompenserar inte förlorad tid vid tekniska problem exempelvis med din utrustning eller driftstopp i telekommunikationen. PsykologOnline åtar sig att använda en bra utrustning för såväl Skype som telefon.

  Betalning för onlineterapi

  Terapi och stödsamtal online betalas i förväg med kontokort/Visakort/Mastercard genom Stripe innan sessionen. Stripe bokför din betalning samt informerar PsykologOnline om att den är genomförd.

  Senast uppdaterad 9 juli 2018