Ledarskapsutveckling

Hur kan jag leda mig själv och andra? Vilka värderingar har jag i mitt ledarskap? Vad står jag för som chef/ledare? Detta och mycket mer kan ledarskapsutveckling hjälpa dig att svara på.

Behöver du praktisk hjälp att skapa struktur i din vardag, på jobbet eller i ditt ledarskap?

LedarskapscoachAtt känna en trygghet i sig själv och i den arbetssituation man har är viktigt för att på ett effektivt sätt kunna prestera, utvecklas och må bra. Några viktiga områden för att lyckas är:

 • Att skapa förutsättningar för att styra sin egen tid.  Här finns praktiskt stöd i form av olika verktyg för planering/struktur.
 • Att ha någon att ställa frågor till, även frågor man ”normalt” inte ställer. Genom dialog ökar insikten av att man inte är ensam.
 • Att förstå sin roll och de förväntningar som omgivningen har. Och att identifiera vilka krav jag själv ställer på mig.
 • Att situationsanpassa mitt budskap för att i olika sammanhang nå ut och få en förståelse för vad jag vill uppnå. Det kan handla om allt ifrån presentationsteknik till svåra samtal med min chef / medarbetare.
 • Att förstå vilket grundläggande behov som jag styrs av. Vad är viktigt för mig som individ? Vad styrs jag av och när upplever jag att jag har lyckats?

Kanske behöver du bara stöd i vilket vägval du ska göra, hur du kan ta nästa steg i din karriär?

LedarskapsutvecklingNu finns det en möjlighet till individuella coaching-samtal med en ledarskapscoach. Samtal som antingen syftar till att du som individ får växa. Eller samtal som syftar till att få praktisk hjälp att hantera din livs-/arbetssituation just nu. Att klara av vardagen OCH utvecklas helt enkelt.

Samtalen sker online med beteendevetare som har teoretiska kunskaper och erfarenhet av:

 • Chef-/projektledarroller i produktions-/tjänstemannamiljö
 • Human Resources i produktions-/tjänstemannamiljö
 • Förändringsledning, både processutveckling och individ-/grupputveckling.

Teoretisk högskoleexamen som beteendevetare (inriktning arbetsrätt, pedagogik, ledarskap). Högskolestudier 6,5 år.
Black belt certifierad förändringsledare med inriktning Lean, Six Sigma, Human Performance och Behavior differentiation.

Kontakta och boka tid med vår ledarskapscoach här.

Boka samtal
Stäng

Boka samtal

För att boka ett samtal, fyll i nedanstående formulär.

  * = obligatoriskt

  Villkor för Samtal på PsykologOnline

  För att använda PsykologOnline måste du ha fyllt 18 år.

  Rådgivning online

  Ibland är man bara i behov av ett eller ett par stödsamtal av psykologisk rådgivning online där Du kan berätta om dina funderingar eller ställer en fråga till Psykologen. Du ansvarar själv för hur Du använder vägledning och råd du får på PsykologOnline.

  Samtalstid och form för Terapi online

  Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i 45 min. Du är själv ansvarig för att ringa upp Psykologen i tid för att kunna nyttja hela sessionen. Samtliga terapier online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar.

  Onlineterapi är inte lämpligt vid allvarliga psykiska problem såsom: självmordstankar, självskadebeteende, psykos, missbruk och övergrepp. PsykologOnline erbjuder inte hjälp vid utredningar, intyg och diagnostik.
  Du åtar dig att informera terapeuten under bedömningssamtalen om du haft psykiska problem tidigare i ditt liv eller i dagsläget tar psykofarmaka.

  Du har alltid rätt att avsluta behandlingen när som helst.

  Bokningar och avbokningar

  Bokning och avbokning av en session oavsett om det är samtalsterapi, stödterapi, konsultation eller coachning online sker via mejl: admin@psykologonline.nu. I regel får Du svar på mejl inom 24 timmar.

  För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid ske minst 24 timmar innan bokad tid. Vid återbud senare än 24 timmar innan bokad tid återbetalas inte avgiften. PsykologOnline återbetalar aldrig avgifter för tidigare sessioner. Vid återbud minst 24 timmar innan avtalad tid av rabatterade behandlingar återfås resterande del minus kostnad för utnyttjad del till normalpris.

  Betalade sessioner kan användas inom 2 år från betalningsdatum, efter detta datum förfaller de och återbetalas inte.

  Om PsykologOnline är ansvarig för att sessionen inte kommit till stånd erbjuds i första hand ny tid och i annat fall betalas avgiften tillbaka. PsykologOnline tar inte ansvar för och kompenserar inte förlorad tid vid tekniska problem exempelvis med din utrustning eller driftstopp i telekommunikationen. PsykologOnline åtar sig att använda en bra utrustning för såväl Skype som telefon.

  Betalning för onlineterapi

  Terapi och stödsamtal online betalas i förväg med kontokort/Visakort/Mastercard genom Stripe innan sessionen. Stripe bokför din betalning samt informerar PsykologOnline om att den är genomförd.

  Senast uppdaterad 9 juli 2018