Boka video- eller skypesamtal med Coach

Veronica Lindskog vår Ledarskapscoach online

Coach Ledarskap Veronica LindskogVår ledarskapscoach online, Veronica Lindskog har 6,5 års studier och högskoleexamen i Beteendevetenskap med inriktning mot arbetsrätt, pedagogik och ledarskap. Hon är Black belt-certifierad förändringsledare med inriktning Lean, Six Sigma, Human Performance och Behaviour differentiation samt har lång erfarenhet som chef och projektledare i produktions- och tjänstemannamiljö och som förändringsledare både av interna processer och individ-/grupputveckling.

Veronica hjälper dig hitta din egen ledarskapsstil och utvecklas i ditt ledarskap, hitta lämpliga konkreta metoder och arbetssätt för att lyckas som ledare, samt förhållningssätt och åtgärder för dig som arbetar under en oförutsägbar chef eller med svåra medarbetare.

Du kan komma i kontakt med Veronica via nedanstående formulär eller via mejl:
admin@psykologonline.nu

En coachingsession á 60 min kostar 1350 kr.

Mirja Johansson vår Livscoach online

Coach Mirja Johansson

Vår coach online Mirja Johansson har lång erfarenhet av coaching inom friskvård och som Psykolog. Mirja är legitimerad Psykolog, Civilekonom och med specialkompetens även inom friskvård och hälsa. Mirja har utbildningar i idrott, friskvård och hälsa från Institutionen för pedagogik och didaktik i Göteborg samt är certifierad från AFAA.
Mirja hjälper dig att fokusera och prioritera det som för dig framåt i livet så att du får en meningsfull tillvaro bort ifrån en massa "måsten" och "borden". Du får hjälp att komma igång med ditt liv samtidigt som Du lär dig att sätta rimliga gränser för dig själv och andra. Enkelt uttryck hjälper vår Livscoach Mirja dig att hitta din styrka, släppa kraven, reda ut vad du verkligen vill och se vägar för att genomföra de förändringar som behövs för att nå ditt mål.

Du kan komma i kontakt med Mirja via nedanstående formulär eller via mejl: mirja@psykologonline.nu.

En coachingsession á 60 min kostar 1350 kr.

Bokning/förfrågan

  * = obligatoriskt

  Villkor för Coaching

  För att använda psykologonline måste du ha fyllt 18 år.

  Coaching online

  Ibland är man bara i behov av ett eller ett par stödsamtal av coaching online för att komma vidare i livet och ibland finns det en önskan om hjälp med en specifik situation. Du kan välja om Du vill boka en coach vid ett tillfälle om 60 min eller boka Coachen flera gånger på en gång och därmed erhålla rabatt.
  Du ansvarar själva för hur Du använder vägledning och råd du får av din Coach.

  Samtalstid och form för Terapi online

  Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i 60 min. Du är själv ansvarig för att ringa upp din Coach i tid för att kunna nyttja hela sessionen. Coaching online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar.

  Du har alltid rätt att avsluta din coachning när som helst.

  Bokningar och avbokningar

  Bokning och avbokning av en session sker via mejl: admin@psykologonline.nu I regel får Du svar på mejl inom 24 timmar.

  För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid ske 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras tiden. Vid återbud senare än 24 timmar innan bokad tid återbetalas inte avgiften. Psykolog online återbetalar aldrig avgifter för tidigare sessioner. Vid återbud minst 24 timmar innan avtalad tid av rabatterade behandlingar återfås resterande del minus kostnad för utnyttjad del till normalpris.

  Betalade sessioner kan användas inom 2 år från betalningsdatum, efter detta datum förfaller de och återbetalas inte.

  Om Psykolog online är ansvarig för att sessionen inte kommit till stånd erbjuds i första hand ny tid och i annat fall betalas avgiften tillbaka. Psykolog online tar inte ansvar för och kompenserar inte förlorad tid vid tekniska problem exempelvis med din utrustning eller driftstopp i telekommunikationen. Psykolog online åtar sig att använda en bra utrustning för såväl Skype som telefon.

  Betalning för onlineterapi

  Coaching, stödsamtal och psykologisk rådgivning online betalas innan start av session med Visakort/Mastercard genom betaltjänsten Stripe för att sessionen ska äga rum. En icke eller ogiltlig om- eller avbokad session måste dock betalas även om sessionen ej ägt rum. Stripe bokför din betalning samt informerar Psykolog Online om att den är genomförd.

  Senast uppdaterad 21 maj 2019

  Boka samtal
  Stäng

  Boka samtal

  För att boka ett samtal, fyll i nedanstående formulär.

   * = obligatoriskt

   Villkor för Samtal på PsykologOnline

   För att använda PsykologOnline måste du ha fyllt 18 år.

   Rådgivning online

   Ibland är man bara i behov av ett eller ett par stödsamtal av psykologisk rådgivning online där Du kan berätta om dina funderingar eller ställer en fråga till Psykologen. Du ansvarar själv för hur Du använder vägledning och råd du får på PsykologOnline.

   Samtalstid och form för Terapi online

   Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i 45 min. Du är själv ansvarig för att ringa upp Psykologen i tid för att kunna nyttja hela sessionen. Samtliga terapier online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar.

   Onlineterapi är inte lämpligt vid allvarliga psykiska problem såsom: självmordstankar, självskadebeteende, psykos, missbruk och övergrepp. PsykologOnline erbjuder inte hjälp vid utredningar, intyg och diagnostik.
   Du åtar dig att informera terapeuten under bedömningssamtalen om du haft psykiska problem tidigare i ditt liv eller i dagsläget tar psykofarmaka.

   Du har alltid rätt att avsluta behandlingen när som helst.

   Bokningar och avbokningar

   Bokning och avbokning av en session oavsett om det är samtalsterapi, stödterapi, konsultation eller coachning online sker via mejl: admin@psykologonline.nu. I regel får Du svar på mejl inom 24 timmar.

   För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid ske minst 24 timmar innan bokad tid. Vid återbud senare än 24 timmar innan bokad tid återbetalas inte avgiften. PsykologOnline återbetalar aldrig avgifter för tidigare sessioner. Vid återbud minst 24 timmar innan avtalad tid av rabatterade behandlingar återfås resterande del minus kostnad för utnyttjad del till normalpris.

   Betalade sessioner kan användas inom 2 år från betalningsdatum, efter detta datum förfaller de och återbetalas inte.

   Om PsykologOnline är ansvarig för att sessionen inte kommit till stånd erbjuds i första hand ny tid och i annat fall betalas avgiften tillbaka. PsykologOnline tar inte ansvar för och kompenserar inte förlorad tid vid tekniska problem exempelvis med din utrustning eller driftstopp i telekommunikationen. PsykologOnline åtar sig att använda en bra utrustning för såväl Skype som telefon.

   Betalning för onlineterapi

   Terapi och stödsamtal online betalas i förväg med kontokort/Visakort/Mastercard genom Stripe innan sessionen. Stripe bokför din betalning samt informerar PsykologOnline om att den är genomförd.

   Senast uppdaterad 9 juli 2018