Coaching

Coach online

 • Vill Du klättra i karriären?
 • Vill Du ha ut mer av livet men vet inte vad eller hur?
 • Har Du en önskan om att växa och utvecklas privat och yrkesmässigt?
 • Har Du svårt att anpassa dig till en ny livssituation exempelvis som förälder, skild, sjukskriven eller pensionär?
 • Vill Du leva ditt liv mer i glädje?

Om du svarat ja på någon av ovanstående frågor, Ja då har Du kommit rätt!

Psykologonline erbjuder såväl Ledarskapscoaching som Livscoaching. Här kan du läsa mer om coaching för chefer eller projektledare.

Psykolog onlines Livscoach kan hjälpa dig skapa det liv Du önskar lätt och bekvämt via skype var Du än befinner dig, också på obekväma tider. Du behöver inte ta dig iväg till en Coach, utan kan i lugn och ro var du än befinner dig nå din livscoach. Även om du är bosatt utomlands, ofta på resande fot eller en tidspressad förälder har du således möjlighet att få coaching till ditt mål.

Ett fullgott liv!

Först när livet är meningsfullt kan Du uppleva riktig lycka. Lever Du i en tillvaro som skiljer sig mycket från din önskan efter hur Du vill leva leder det till försämrad hälsa mentalt, själsligt och/eller fysiskt. Det är inte bara antalet dagar vi har i livet som räknas utan också kvaliteten av dem. Visst du kanske överlever men vill du inte få ut mer än så av ditt liv? Klart du vill!!!
Vår coach online hjälper dig att sluta drömma och börja leva!
Upptäck nya möjligheter, gör bra investeringar i dig själv, fatta rätt beslut.
Lämna misslyckanden bakom dig, bryt negativa mönster och låt istället en ökad självkännedom ta fram outnyttjad potential hos dig.

Hur vår livscoach jobbar

Din Coach stödjer och stimulerar Dig till ett positivt tänkande som frisätter energi att ta de steg du behöver.

Genom att Psykolog onlines livscoach ser till hela din livssituation såväl yrkesmässigt som privat får du insikt i vilka krafter som står i vägen för dig och håller dig tillbaka i karriären och det privata livet. När du har blivit medveten om dessa hinder får du hjälp att se nya perspektiv i hur du kan förstärka dina personliga talanger så att du kan frigöra din fulla potential och ta dig förbi dessa hinder. Kort o gott så får du hjälp med att Sluta vara i vägen för dig själv!

Coachingprocessen

Coaching börjar alltid med två till tre bedömningssamtal så att Psykolog onlines Coach får en bild av vem Du är, vad Du vill förändra och vilka unika egenskaper och förmågor just Du har. Efter bedömningssamtalen lägger Coachen tillsammans med dig upp en förslag på hur ni ska arbeta för att Du ska uppnå det Du önskar. Det kan exempelvis handla om att utvecklas i en viss roll exempelvis som arbetstagare, gift eller förälder, våga anta nya utmaningar, nå högre potentialer själsligt eller yrkesmässigt, förändra din livsstil och släpp taget om dåliga vanor.

Samtalsterapi eller livscoaching?

Om Du vill hitta dina styrkor och finna ut hur Du bäst kan utnyttja dem för att skapa det liv Du önskar så är livscoaching rätt val för dig. I coaching har vi fokus på nu och framåt. Vi söker efter lösningar, förtydligar mål och tar reda på vad nästa steg mot ditt mål är.
Med Samtalsterapi kommer Du istället åt underliggande problematik som orsakar ett framträdande psykiskt lidande i din vardag. Om detta är fallet rekommenderar vi dig istället terapi online. Du då välja mellan samtalsterapi via telefon eller online terapi via Skype i form av videosamtal, chat eller telefonsamtal.

Du kan boka tid med vår coach här.

Boka samtal
Stäng

Boka samtal

För att boka ett samtal, fyll i nedanstående formulär.

  * = obligatoriskt

  Villkor för Samtal på PsykologOnline

  För att använda PsykologOnline måste du ha fyllt 18 år.

  Rådgivning online

  Ibland är man bara i behov av ett eller ett par stödsamtal av psykologisk rådgivning online där Du kan berätta om dina funderingar eller ställer en fråga till Psykologen. Du ansvarar själv för hur Du använder vägledning och råd du får på PsykologOnline.

  Samtalstid och form för Terapi online

  Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i 45 min. Du är själv ansvarig för att ringa upp Psykologen i tid för att kunna nyttja hela sessionen. Samtliga terapier online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar.

  Onlineterapi är inte lämpligt vid allvarliga psykiska problem såsom: självmordstankar, självskadebeteende, psykos, missbruk och övergrepp. PsykologOnline erbjuder inte hjälp vid utredningar, intyg och diagnostik.
  Du åtar dig att informera terapeuten under bedömningssamtalen om du haft psykiska problem tidigare i ditt liv eller i dagsläget tar psykofarmaka.

  Du har alltid rätt att avsluta behandlingen när som helst.

  Bokningar och avbokningar

  Bokning och avbokning av en session oavsett om det är samtalsterapi, stödterapi, konsultation eller coachning online sker via mejl: admin@psykologonline.nu. I regel får Du svar på mejl inom 24 timmar.

  För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid ske minst 24 timmar innan bokad tid. Vid återbud senare än 24 timmar innan bokad tid återbetalas inte avgiften. PsykologOnline återbetalar aldrig avgifter för tidigare sessioner. Vid återbud minst 24 timmar innan avtalad tid av rabatterade behandlingar återfås resterande del minus kostnad för utnyttjad del till normalpris.

  Betalade sessioner kan användas inom 2 år från betalningsdatum, efter detta datum förfaller de och återbetalas inte.

  Om PsykologOnline är ansvarig för att sessionen inte kommit till stånd erbjuds i första hand ny tid och i annat fall betalas avgiften tillbaka. PsykologOnline tar inte ansvar för och kompenserar inte förlorad tid vid tekniska problem exempelvis med din utrustning eller driftstopp i telekommunikationen. PsykologOnline åtar sig att använda en bra utrustning för såväl Skype som telefon.

  Betalning för onlineterapi

  Terapi och stödsamtal online betalas i förväg med kontokort/Visakort/Mastercard genom Stripe innan sessionen. Stripe bokför din betalning samt informerar PsykologOnline om att den är genomförd.

  Senast uppdaterad 9 juli 2018