Boka videosamtal med Psykolog

Slösa inte bort fler dagar av ditt liv med att må dåligt. Boka en tid hos oss redan idag!

Psykologer tillgängliga för videosamtal online

Mirja Johansson

Mirja Johansson videosamtalMirja är psykolog sedan 2002 med psykodynamisk inriktning och har mer än 10 års erfarenhet av samtalsterapi och stödsamtal online.

Specialinriktning: Samtalsterapi och stödsamtal vid relationsproblematik, låg självkänsla, ångesttillstånd, depression, utmattningssyndrom samt utveckling och förändring.

Målgrupp: Privatpersoner, par och företag

Mirja har även kompetens inom friskvård och hälsa som hon arbetat med i många år. Mirja utbildar också ledning och personal på företag om psykisk ohälsa.
Mirja har under sina 10 år med terapi online liksom tidigare inom så väl psykiatrin som den privata sektorn, nått väldigt goda resultat med sina terapier . Hon erbjuder parterapi, stödsamtal, korttidsterapi, samtalsterapi samt konsultation.
Lite privata tankar från Mirja till dig om livet

Ibland inträffar det påfrestande händelser i livet som gör det svårt att se ljuset. Då är det en trygghet att veta att det finns en väg till glädje och ljus igen. Ibland kan det räcka med ett fåtal samtal för att se livet ur ett nytt perspektiv och få tillbaka lusten. Ibland är dock livet mer komplicerat och då kan det behövas en längre tid med regelbunden terapi för att komma i harmoni och balans igen.
Livet är föränderligt och det är en av tjusningarna med det, men ibland kan det kännas ensamt och svårt med förändring även i en parrelation. Då kan det behövas hjälp för att orka, våga och för att veta vilket tillvägagångssätt man ska välja.

Varje dag som är tung och mörk är en förlorad dag. Ta vara på din tid och ditt liv! Ta första steget mot en ljusare framtid i dag.

En session á 45 min kostar 995 kr. Vi erbjuder även mängdrabatt, se priser

Du kan boka via nedanstående formulär eller via mejl: admin@psykologonline.nu.

  * = obligatoriskt

  * = obligatoriskt

  Villkor för Videoterapi

  För att använda Psykolog Onlines tjänster måste du ha fyllt 18 år.

  Psykologisk rådgivning online

  Rådgivning på nätet

  Ibland är man bara i behov av ett eller ett par stödsamtal av psykologisk rådgivning online där Du kan berätta om dina funderingar eller ställer en fråga till Psykologen.

  Du ansvarar själva för hur Du använder vägledning och råd du får av Psykologen.

  Samtalstid och form för Terapi online

  Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i 45 min. Du är själv ansvarig för att ringa upp Psykologen i tid för att kunna nyttja hela sessionen. Samtliga terapier online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar.

  Onlineterapi är inte lämpligt vid allvarliga psykiska problem så som, självmordstankar, självskadebeteende, psykos, drogproblematik och fysiska övergrepp. Psykolog Online erbjuder inte hjälp vid utredningar, intyg och diagnostik.
  Du åtar dig att informera psykologen online under bedömningssamtalen om Du haft psykiska problem tidigare i ditt liv eller i dagsläget tar psykofarmaka.

  Du har alltid rätt att avsluta behandlingen när som helst.

  Bokningar och avbokningar

  Bokning och avbokning av en session oavsett om det är samtalsterapi, stödterapi, konsultation eller coachning online sker via mejl: admin@psykologonline.nu I regel får Du svar på mejl inom 24 timmar.

  För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid ske 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras tiden. Vid återbud senare än 24 timmar innan bokad tid återbetalas inte avgiften. Psykolog Online återbetalar aldrig avgifter för genomförda sessioner. Vid återbud minst 24 timmar innan avtalad tid av rabatterade behandlingar återfås resterande del minus kostnad för utnyttjad del till normalpris.

  Betalade sessioner kan användas inom 2 år från betalningsdatum, efter detta datum förfaller de och återbetalas inte.

  Om Psykolog online är ansvarig för att sessionen inte kommit till stånd erbjuds i första hand ny tid och i annat fall betalas avgiften tillbaka. Psykolog Online tar inte ansvar för och kompenserar inte förlorad tid vid tekniska problem exempelvis med din utrustning eller driftstopp i telekommunikationen. Psykolog Online åtar sig att använda en bra utrustning för såväl Skype som telefon.

  Betalning för onlineterapi

  Terapi, stödsamtal och psykologisk rådgivning online betalas innan start av session med Visakort/Mastercard genom betaltjänsten Stripe för att sessionen ska äga rum. En icke eller ogiltlig om- eller avbokad session måste dock betalas även om sessionen ej ägt rum. Stripe bokför din betalning samt informerar Psykolog Online om att den är genomförd.

  Senast uppdaterad 20 december 2022

  Boka samtal
  Stäng

  Boka samtal

  För att boka ett samtal, fyll i nedanstående formulär.

   * = obligatoriskt

   Villkor för Samtal på PsykologOnline

   För att använda PsykologOnline måste du ha fyllt 18 år.

   Rådgivning online

   Ibland är man bara i behov av ett eller ett par stödsamtal av psykologisk rådgivning online där Du kan berätta om dina funderingar eller ställer en fråga till Psykologen. Du ansvarar själv för hur Du använder vägledning och råd du får på PsykologOnline.

   Samtalstid och form för Terapi online

   Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i 45 min. Du är själv ansvarig för att ringa upp Psykologen i tid för att kunna nyttja hela sessionen. Samtliga terapier online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar.

   Onlineterapi är inte lämpligt vid allvarliga psykiska problem såsom: självmordstankar, självskadebeteende, psykos, missbruk och övergrepp. PsykologOnline erbjuder inte hjälp vid utredningar, intyg och diagnostik.
   Du åtar dig att informera terapeuten under bedömningssamtalen om du haft psykiska problem tidigare i ditt liv eller i dagsläget tar psykofarmaka.

   Du har alltid rätt att avsluta behandlingen när som helst.

   Bokningar och avbokningar

   Bokning och avbokning av en session oavsett om det är samtalsterapi, stödterapi, konsultation eller coachning online sker via mejl: admin@psykologonline.nu. I regel får Du svar på mejl inom 24 timmar.

   För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid ske minst 24 timmar innan bokad tid. Vid återbud senare än 24 timmar innan bokad tid återbetalas inte avgiften. PsykologOnline återbetalar aldrig avgifter för tidigare sessioner. Vid återbud minst 24 timmar innan avtalad tid av rabatterade behandlingar återfås resterande del minus kostnad för utnyttjad del till normalpris.

   Betalade sessioner kan användas inom 2 år från betalningsdatum, efter detta datum förfaller de och återbetalas inte.

   Om PsykologOnline är ansvarig för att sessionen inte kommit till stånd erbjuds i första hand ny tid och i annat fall betalas avgiften tillbaka. PsykologOnline tar inte ansvar för och kompenserar inte förlorad tid vid tekniska problem exempelvis med din utrustning eller driftstopp i telekommunikationen. PsykologOnline åtar sig att använda en bra utrustning för såväl Skype som telefon.

   Betalning för onlineterapi

   Terapi och stödsamtal online betalas i förväg med kontokort/Visakort/Mastercard genom Stripe innan sessionen. Stripe bokför din betalning samt informerar PsykologOnline om att den är genomförd.

   Senast uppdaterad 9 juli 2018